En koncert med Moster Mies Orkester er sjov musikalsk underholdning for børn på mange planer.


Hvad handler teksterne om?

Vi synger sjove sange med gode tekster og historier der fanger børn. Ofte har sangene både et umiddelbart børneplan og et dybere plan med en mening. Det er humor og om menneskernes forhold til hinanden . Hvem bestemmer? Hvordan og hvad skal vi spise ? Hvad er der blandt stjernerne?

 

Er det musikalsk børneunderholdning som børnene kan bevæge sig til?

For os er det vigtigt, at børnene også deltager ved at danse og bevæge sig. Nogle af sangene lægger op til, at børnene skal bestemme, hvordan man skal bevæge sig. Andre gange kan børn og voksne deltage ved at klappe, hoppe og synge.


Er der sange børnene kun behøver at lytte til?

Ja! Nogle af sange har en sjov historie der skal lyttes til og samtidig vil der være et spændende sceneshow at kigge på. Fx vil der i sangen "Troldefrokost" være to trolde på scenen der gør alt det skøre som sangen fortæller om.

Hvor mange kan I spille for?

Indtil nu har vi haft fra 15 til 500 børn til vores koncert. Med vores eget anlæg kan vi godt klare 250 børn...

Kan Moster Mies Orkesters børneunderholdning fungere udendørs?

Vi kan sagtens spille udendørs og vores koncert vil altid være med et sjovt sceneshow.

Hvem kan Moster Mies Orkester spille for?

Moster Mies Orkester ville være en god idé på børnemusik festivalen, til byfesten, på biblioteket, til sommerfesten i børnehaven og fest i institutionen eller til havefesten. Vi kan spille alle steder, hvor der er børn der fortjener en god musikalsk børnekoncert.

Hvad med det musikalske i Moster Mies Orkesters børnekoncert?

I vores musikalske univers er det melodiske og iørefaldende vigtigt. Arrangementer med kor og instrumentale mellemspil gør, at både børn og voksne kan få en musikalsk oplevelse. Dygtige musikere lige fra konservatoriet til autodidakt og med masser af erfaring fra tilsammen over 1000 koncerter for børn er garanti for en god oplevelse.

Spiller Moster Mies Orkester også musik for voksne?

Musikalsk er det også en fin oplevelse for de voksne. Moster Mies Orkesters musik emmer af iørefaldende melodier som også er for voksne. Ofte har sangene inspiration i et latinamerikansk melodi- og rytmeunivers krydret med nordisk eventyr, fantasi og humor.

Hvem skriver Moster Mies orkesters børnesange?

Marco Martiri skriver alle sangene. Marco er uddannet lærer med bl.a. musik som linjefag. Desuden har han taget uddannesele i musik og bevægelse for børn på Gøsselskolen. Dog blev det til et liv som musiker og med børneteater gennem mange år. Utallige koncerter med de sydamerikanske orkestre TITICACA og MARKANDO og hundredvis af børneteaterforestillinger i STJERNEKUFFERTEN .  Sideløbende arbejder Marco som freelancerytmikpædagog i børnehaver og vuggestuer og dagplejen i København. Marcos sange er derfor kendte af mange børn.
For voksne synger Marco italienske sange og opera i et projekt der har fået meget fine anmeldelser hos et ældre publikum.